merhaba bunu paylaştığın için ben belkide bu forumdan engelleneceğim ama olsun maxroyalbet kesinlikle ödeme yapmıyor
Ekli dosyalar
-
187.8 KB Görüntüleme: 7
-
724.5 KB Görüntüleme: 7
-
181.9 KB Görüntüleme: 7
Merhaba, paylaşımlar yüzünden kimse forumdan engellenmez.merhaba bunu paylaştığın için ben belkide bu forumdan engelleneceğim ama olsun maxroyalbet kesinlikle ödeme yapmıyor
Teşekkürler admin lütfen yardım etme şansın var ise yardımcı olur musunMerhaba, paylaşımlar yüzünden kimse forumdan engellenmez.
Ancak aldığı cevaplardan memnun olmadığında küfreden düzeysiz ve karaktersiz insanlar olduğunda, tek çare engellemek kalıyor.
Yeter ki eleştiri ve şikateleri düzeyli bir şekilde iletebilelim
Büro, şikayetinizi gördüğünde cevaplayacaktır.Teşekkürler admin lütfen yardım etme şansın var ise yardımcı olur musun
Çok teşekkürler beni her yerden engellediler cevap vereceklerini pek düşünmüyorum ama bekleceğiz artıkBüro, şikayetinizi gördüğünde cevaplayacaktır.
Biz de yine görüşür ve konunun detaylarını öğreniriz @Altug
Hiç bir büro, sorununu düzgün ifade eden üyelerimizden daha değerli değildir ve olmayacaktır.
Yeter ki, sorunumuzu ve kendimizi saygılı bir şekilde ifade edebilelim..
İyi forumlar....
Dün de yazıp tüm foruma ve büro yetkililerine ağza alınmayacak küfürler eden kişi siz değilsinizdir umarım. Nick aynı çünkü.Aynen @Altug benimkide 100 tl yatırım yaptım 1000 yaptım çekim verdim red yedi bakiyemi silip hesabımı kapatılar canlı desteğe bağlanmıyorum anaparamıda iade bile etmediler
Dün küfürler eden kişi siz miydiniz peki ?Admin lütfen yardımcı olur musunuz bize